Warning: file_put_contents(/data/httpd/zivnostnici.cz/www/data-img/Analytics/min.txt): Failed to open stream: Permission denied in /data/httpd/zivnostnici.cz/www/startup.php on line 140
Blog - ŽIVNOSTNíCI s.r.o

Blog

Doba se prý každým dnem zrychluje a informací je na jednoho moc. Jo, taky máme ten pocit. A tak se může vcelku šiknout, když vám vyzobnem tu a tam zajímavosti, které by vám mohly pomoct trochu se v tom uhánějícím světě orientovat…

Ilustrační obrázek     Evropa odchází od rozumu k ideologii. Kvůli sociálním sítím, říká ekonom.

Evropa odchází od rozumu k ideologii. Kvůli sociálním sítím, říká ekonom.

Zažíváme nejhorší ekonomickou situaci od sametové revoluce. „Na vysoké inflaci mají podíl nejen válka na Ukrajině a vysoké ceny energií, ale i naše vlády, které všechny problémy řeší rozdáváním peněz,“ tvrdí Tomáš Havránek, podle mezinárodních databází nejcitovanější český ekonom ve světě. „A v Evropě místo ideologie potřebujeme zpátky racionalitu,“ dodává.

Ilustrační obrázek Proč se stát živnostníkem na volné noze. A máte na to vůbec náturu?

Proč se stát živnostníkem na volné noze. A máte na to vůbec náturu?

Ne, není to pro každého. Být sám sobě šéfem. Juchů? Ano. Ale taky to znamená, že nasazujete krk. Za všechno ručíte vy. A občas musíte sám sebe přinutit udělat nepopulární opruzáckou činnost. Nebo si vynadat. Namotivovat se. A taky se umět adekvátně odměnit.

Ilustrační obrázek Tak prý furt nejsou lidi. A nejsou to jen řemeslníci…

Tak prý furt nejsou lidi. A nejsou to jen řemeslníci…

Míra nezaměstnanosti se v dubnu 2019 zhoupla na 2,7 %. Žádná šokující jobovka, nízká čísla hlásí statistici už několik let. Aktuálně máme nejmíň nezaměstnaných od roku 1997. Wow. 

Ilustrační obrázek Kdo je to ten copywriter, UX nebo SEO specialista?!

Kdo je to ten copywriter, UX nebo SEO specialista?!

Taky vás poslední roky na internetu (a nejen tam) iritují podezřelá slova jako UX specialista, SEO mág nebo copywriter? Aaa, někdo si zas hraje na pseudo odborníka, co. 

Ilustrační obrázek Kdy si zahrát na malíře pokojů a kdy to nechat profíkovi?

Kdy si zahrát na malíře pokojů a kdy to nechat profíkovi?

Klícka už by po letech potřebovala vymalovat? Tak jednak vás už možná omrzela ta agresivní fuchsiová, která vám před třemi lety připadala tak nadčasová. No a pak je tu ještě hygiena... 

Provozovatelem webu je společnost Rabog s.r.o., která jako správce osobních údajů používá na těchto internetových stránkách cookies za účelem zvýšení uživatelského komfortu, analýze návštěvnosti i přesnějšímu cílení reklamy. Více informací naleznete zde:

Přizpůsobit cookies
Odmítnout všechny
Přijmout všechny